Türkiye'nin Zirvedeki İş İnsanları

Murat Ülker - 5.2 milyar dolar: Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gıda şirketlerinden birinin lideri olan Murat Ülker, listenin zirvesinde yer alıyor.

Semahat Sevim Arsel - 3.2 milyar dolar: Koç Holding'in duayen isimlerinden biri olan Semahat Sevim Arsel, servetiyle listenin ikinci sırasında bulunuyor.

İpek Kıraç - 3.1 milyar dolar: Kıraça Holding'in başarılı yöneticisi İpek Kıraç, ailesinin mirasını başarıyla yöneterek listenin üçüncü basamağında yer alıyor.

İbrahim Erdemoğlu - 3 milyar dolar: Tekstil sektörünün öncü isimlerinden İbrahim Erdemoğlu, servetiyle dördüncü sırada.

Mustafa Rahmi Koç - 2.8 milyar dolar: Koç Holding'in onursal başkanı Mustafa Rahmi Koç, servetiyle listenin beşinci basamağında kendine yer buluyor.

Ali Erdemoğlu - 2.6 milyar dolar: İbrahim Erdemoğlu'nun kardeşi ve iş ortağı olan Ali Erdemoğlu, altıncı sırada yer alarak aile servetinin büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı... Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı...

Ferit Faik Şahenk - 2.4 milyar dolar: Diversifike iş kollarına sahip olan Ferit Faik Şahenk, yedinci sıradaki yerini koruyor.

Erman Ilıcak - 2.4 milyar dolar: İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Erman Ilıcak, listeye yedinci sırada eşlik ediyor.

Filiz Şahenk - 2.2 milyar dolar: Ferit Faik Şahenk'in kız kardeşi olan Filiz Şahenk, listeye dokuzuncu sıradan giriş yapıyor.

Nihat Özdemir - 2.2 milyar dolar: İnşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Nihat Özdemir, listenin onuncu sırasında yer alıyor.