Ünlü Avukat Feyza Altun'dan olay bir açıklama geldi. Altun'un iddialarına göre, "Dilan-Engin Polat çifti konuyu kapatmam için bana para teklif etti" ifadelerinde bulundu.

Feyza Altun, haklarında açılan kara para aklama ve vergi kaçırma davasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat davasıyla ilgili skandal bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Halk TV'de bir programda yer alan Feyza Altun, Dilan ve Engin Polat çiftinin kendisine para teklif ettiğini ifade etti.

Avukat Feyz Altun, "Polatgillerden para teklif edildi. 'Oluru nedir?' niye soruldu. 'Kocasının fabrikaları olmadığını söylesin. Ben de konuyu kapatayım' dedim. Söylemedi ben de devam ettim" cümlelerine yer verdi.

ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da içlerinde yer aldığı 17 kişi gözaltına alınıp emniyete götürülmüştü. Savcılığın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu'na muhalefet" suçlarından tutuklanmaları isteğiyle nöbetçi hakimliğe gönderdiği Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun da aralarında olduğu 16 şüpheli gönderildiği mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.