Fenerbahçe ile olan sözleşmesini sonlandıran Yunan asıllı futbolcu Dimitris Pelkas, İstanbul'dan ayrılmayarak Süper Lig'deki macerasını sürdürmeye karar verdi. Başakşehir'in yeni transferi olan Pelkas, Süper Lig'deki tecrübesini ve yeteneğini yeni takımıyla sergilemeye devam edecek.

RAMS Başakşehir, Dimitris Pelkas Transferini Açıkladı

RAMS Başakşehir, Dimitris Pelkas'ı kadrosuna kattığını resmi olarak duyurdu. 29 yaşındaki Yunan futbolcunun transferi, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Başakşehir, bu hamlesiyle ligdeki rekabeti kızıştıracağa benziyor.

Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı

Yeni Kontrat, Yeni Başlangıç

Pelkas, Başakşehir ile 1+1 yıllık bir anlaşma imzaladı. Yunan futbolcu, yeni takımıyla ilk sezonuna başlarken, gelecek sezon için opsiyon hakkı bulunuyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Dimitris Pelkas'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Bu sözlerle Pelkas'a yeni takımında başarılar dileyen Başakşehir, bu transferle takım kadrosunu güçlendirme peşinde olduğunu gösterdi.