Yeni sezon öncesi transfer dönemi yoğunluğunu yaşayan sarı-kırmızılılar, son transferleri İspanyol Angelino ve milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu da 25 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Galatasaray'ın bu önemli karşılaşma için sahaya sürmeyi planladığı isimler hakkında bilgi UEFA'nın resmi internet sitesinde yayımlandı.

Kaleciler, Defans, Orta Saha ve Forvet Kadrosu

Galatasaray'ın karşılaşma öncesi UEFA'ya bildirdiği futbolcular arasında;

Kaleciler olarak Fernando Muslera, Ahmet Şen ve Berk Balaban bulunuyor. Defansta ise "Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sacha Boey" sahada yer alacak isimlerden. Orta sahadaki belirleyici isimler "Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç ve Olimpiu Morutan" olacak. Forvet hattında ise "Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir ve Barış Alper Yılmaz" yer alıyor.

Bakan Tunç'tan yeni infaz sistemine dair açıklama: Cezasızlık algısı kalkacak Bakan Tunç'tan yeni infaz sistemine dair açıklama: Cezasızlık algısı kalkacak

Mauro Icardi'nin Durumu

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen ve taraftarın büyük beğenisini kazanan Mauro Icardi'nin durumu ise henüz belirsizliğini koruyor. Kendisi için süren transfer çalışmaları devam ederken, Icardi'nin bildirilen kadroya dahil edilmemesi, yıldız futbolcunun Galatasaray'dan ayrılıp başka bir kulüpte forma giyme ihtimalini gündeme getirdi.