Fenerbahçe’de teknik heyette önemli bir değişiklik yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp, teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından zirve yarışından kopulmasının bu kararın alınmasında etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca futbol koordinatörü Berke Çelebi ile de yolların ayrıldığı ifade edildi. Yönetim, ayrılan isimlere kulübe yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek kariyerlerinde başarı diledi.

Sezonun kalan 3 haftasında takımın başında ise yardımcı antrenör Zeki Murat Göle’nin görev yapacağı açıklandı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Okullarda Şiddet Hakkında Öğretmen Görüşleri” Raporunun sonuçlarını açıkladı.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Okullarda Şiddet Hakkında Öğretmen Görüşleri” Raporunun sonuçlarını açıkladı.
İçeriği Görüntüle

Fenerbahçe’de yaşanan bu gelişmenin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu.