Yaptığı siyasi eleştirilerle son zamanlarda adından sık sık söz ettiren piyanist Fazıl Say, eleştirinin dozajını arttırdı.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imzaya ulaşan Muharrem İnce'yi hedefine alan Say, yaptığı kıyaslama ile gündem oldu.

Fazıl Say günlerdir "Mİ" dediği Muharrem İnce'ye "MİBemol oldu" gibi mesleki şakalarla yüklenirken, adaylıktan Millet İttidakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilmeyen İnce'ye  "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu" tweetini attıktan sonra eleştiri dilini daha da sertleştirdi.

Fazıl Say son yaptığı paylaşımda İnce'nin 100 bin imzaya ulaşması üzerinden kıyaslama yoluna gitti.

Muharrem İnce'nin bir konuşmasında kendisi gibi olanlara yaptığı göndermenin ardından Fazıl Say İnce'ye yönelik "Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril'in şartları düzelsin diye 130 bin imza var" tweetini attı.