Millet İttifakı liderleri hakkında çok sert ifadeler kaydeden Gazeteci Fatih Portakal, gündem yaratan sözlere imza attı.

Seçimlerin sorumluluğunu üstlenmediğini gerekçe göstererek, 6'lı masa liderlerini çok konuşulacak sözlerle eleştirdi.

6'lı masa liderlerinin kamoyuna bir özür borçları olduğunu söyleyen Fatih Portakal, milleti umutsuz bıraktıklarını söyledi. 

Millet İttifakı liderlerinin, umutsuz bıraktıklara vatandaşlara karşı bir açıklama yapmak zorunda olduklarını söyleyen Fatih Portakali şöyle konuştu:

Netflix'e ikinci büyük zam! Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix'e ikinci büyük zam! Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu?

"Sayın liderler siz ittifak olarak bu başarısızlığın muhasebesinin yapıp kamuoyuyla paylaşacak mısınız? Zannetmiyorum. Zaten şimdiye kadar olsa yapardınız. Ama yapmanız gerekiyor. İttifak olarak çıkıp kameralar önünde özür dilemeniz gerekiyor.

'Biz seçmeni mutlu edemedik. Onu hüsrana uğrattık. Başarıyı elde edemedik. Biz özür diliyoruz. Yaptığımız hatalar da bunlar...' diye çıkıp kameralar önünde bunun açıklamasını yapmanız gerekiyor. Ama adım gibi eminim onu da yapmayacaksınız. Ayıptır. Çok ayıptır. Çünkü bu insanları hüsrana uğrattınız, umutsuz bıraktınız. 6 lider çıkıp kameralar önünde değişim isteyen insanlara, seçmene hesap vermeniz gerekiyor.

Demokrasi budur aslında. Eğer gerçekten demokrasiyi istiyor, demokrasiye inanıyorsunuz. Bu da size dert olsun. Olsun mu olsun"