Kamu kurumlarında kadrolu ve sözleşmeli olarak görev yapan kamu çalışanlarının Eylül ayı maaşlarını içeren e-bordrolar, 15 Eylül tarihinde yayımlandı. Kamu çalışanları, e-bordrolarını e-devlet üzerinden kendi bilgileriyle giriş yaparak erişebilirler.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

E-bordro, çalışanların maaş ödemeleri ve ödeme kalemleri hakkında ayrıntılı bilgiler içeren elektronik bir belgedir. Bu belgede, çalışanların maaşlarının hangi unsurlardan oluştuğu, kesintiler, ek ödemeler ve diğer ödeme kalemleri gibi bilgiler yer alır. E-bordro, kağıt bordro ile aynı yasal hükümlere sahiptir.

e-Bordro İçin Tıklayınız...

E-bordro sistemi, çalışanların internet bağlantısı olan herhangi bir yerde ve herhangi bir zamanda güncel bordro belgesini görüntülemelerine, göndermelerine ve yazdırmalarına olanak tanır. Bu sayede çalışanlar, maaşlarının ayrıntılarına kolayca erişebilirler.

Kamu çalışanları, e-bordrolarını kontrol ederek maaşlarının detaylarını inceleyebilir ve gerektiğinde ilgili işlemleri yapabilirler. Eylül ayı e-bordroları, kamu çalışanlarının maaşlarını ve ödeme kalemlerini görmeleri için önemli bir kaynaktır.