Etiler’de bir gece kulübünde çıkan yangının ardından saatler sonra kulübün sahibi silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gece Kulübünün Girişini Ateşe Verdi

Olay, 4 Şubat sabahı saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre müşterilerin ayrılmasının ardından kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi gece kulübünün önüne geldi. Şüpheli, yanında getirdiği yanıcı maddeyi kulübün girişine döktükten sonra ateşe verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kulübün giriş kısmında çıkan yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Saatler Sonra Silahlı Saldırı

Yangın olayından saatler sonra gece kulübünün sahibi olan 53 yaşındaki Yusuf Durmuş, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği henüz açıklanmayan saldırgan ya da saldırganlar tarafından açılan ateş sonucu Durmuş’un vücuduna dört kurşun isabet etti.

Ergün Atalay: “İşçi, memur ve emeklinin enflasyon kayıpları telafi edilmeli”
Ergün Atalay: “İşçi, memur ve emeklinin enflasyon kayıpları telafi edilmeli”
İçeriği Görüntüle

Ağır yaralanan Durmuş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çete Bağlantısı Araştırılıyor

Polis ekipleri peş peşe yaşanan iki olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre cinayetin bir çete tarafından işlendiği değerlendiriliyor.

Yetkililer, gece kulübünde çıkan yangın ile Yusuf Durmuş’un öldürülmesi arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.