Eski hakem ve günümüzde yorumculuk yapan Ahmet Çakar, canlı yayında şok edici bir itirafta bulundu. Çakar, 1997 yılında Galatasaray'ın şampiyon olduğu sezonla ilgili önemli bir olayı paylaştı ve o dönemde verdiği karardan pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, 1997 yılında yönettiği Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki penaltı kararını hatırladı. Çakar, yıllar sonra penaltı kararının hatalı olduğunu fark ettiğini ve aslında penaltının olmadığını anlattı. Ancak, o an sahada yaşanan bir başka olaya dikkat çekti.

İsrail'den gözaltındaki kız çocuklarına sistematik cinsel saldırı İsrail'den gözaltındaki kız çocuklarına sistematik cinsel saldırı

Ahmet Çakar, o an sahada Alpay Özalan'ın Hakan Şükür'ü çektiğini gördüğünü ifade etti. Penaltı kararını izlediği anlarda bile Hagi'nin penaltıyı kaçırmasını istediğini dile getiren Çakar, "İnşallah kaçırır dedim..." şeklinde konuştu.

Şampiyonluğun ardından yaşadığı içsel çelişkiyi aktaran Çakar, canlı yayında elinde bulunan cam bardağı fırlatarak kırdı. Bu anlar izleyicilere canlı olarak yansıdı.