Geçtiğimiz hafta kamuoyuna açıklamada bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Altılı Masa ile gerçekleştirilen son toplantıda üye 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinde mutabakat sağladığını ancak kendilerinin 'kazancak aday' vurgusundan hareketle ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığında ısrarcı olduğunu söyledi.

Masa tarafından önerilerinin kesin bir dille reddedildiğini açıklayan Meral Akşener, Altılı Masa'nın milletin iradesini yansıtan bir masa olmaktan uzaklaştığını bu yüzden de masadan ayrıldıklarını söyledi.

Gündemi sallayan açıklamalarının ardından Hukukçu Ersan Şen, canlı yayında Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklamış, İYİ Parti lideri Akşener de çağrısına olumlu yanıt vermiş ve 'Görüşelim' demişti.

Dün ise Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Meral Akşener'in masaya geri döndüğünü açıklaması üzerine Twitter kullanıcıları tarafından Şen hakkında 'Olan Ersan Şen'e oldu' şeklinde yorumlar yapıldı. İşte gündem olan o yorumlardan birkaçı: