Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan mitinginde halka hitap etti. Konuşmasında Sincan'ı ve Ankaralıları sevgiyle selamlayan Erdoğan, millete hizmetkâr olmanın önemini vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'na atıfta bulunarak, terör örgütleriyle beraber olanları sandığa gömmeleri çağrısında bulundu.

Kendini Yere Atıp Yuvarlanmıştı! AK Parti'den Müdahale Gecikmedi Kendini Yere Atıp Yuvarlanmıştı! AK Parti'den Müdahale Gecikmedi

Erdoğan, gece gündüz çalışırken bazı siyasetçilerin takoz siyaseti yaptığını belirtti ve ülkeyi yönetimlerine darbeyle gelme alışkanlığından vazgeçmediklerini ifade etti. Terör örgütleriyle mücadelede başarılı olduklarını ve bu mücadeleye devam edeceklerini dile getirdi.

Konuşmasında Ankara'nın gelişimine de değinen Erdoğan, eserleriyle konuşan bir siyaset anlayışına sahip olduklarını belirtti. Ayrıca, Sincan'a devlet hastanesi gibi önemli projelerin tamamlandığını söyledi.

Erdoğan, seçim dönemlerindeki söylemlere de değinerek, bazı partilerin vaatlerini yerine getirmediğini ve yalancılıkla suçladı. LGBT konusunda da farklı bir duruş sergiledi ve AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'nın LGBT'yi semtlerine sokmayacaklarını belirtti.

Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kasetle genel başkanlık koltuğuna geldiğini ve aynı yöntemle cumhurbaşkanlığına gelmeye çalıştığını iddia etti. FETÖ yöntemlerini eleştirerek, siyasetin seviyesinin düşürülmesine karşı olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Ankara'ya ve Türkiye'ye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Sincan başta olmak üzere rekor bir destek beklediğini belirtti. Sincan'ın üretim, çalışma ve emeğin değerini iyi bildiğini söyledi ve ülkeyi eser ve hizmet siyasetiyle büyütmenin önemine vurgu yaptı.