Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımı için duyuru yayınladı. Özellikle KPSS şartının olmaması, birçok iş arayan vatandaş için umut ışığı oldu. Alım ilanı kapsamında en önemli unsurun yaş sınırı olduğu belirtildi.

Başvuru Şartları ve Koşulları

Çorumlu Amir'in "Karabük Üniversitesi" göndermesi, Tanju Özcan'ı kızdırdı Çorumlu Amir'in "Karabük Üniversitesi" göndermesi, Tanju Özcan'ı kızdırdı

EGM tarafından yapılan duyuruya göre, "Muğla Polisevi Şube Müdürlüğü" için aşçı ve temizlik görevlisi kadrolarına personel alımı yapılacak. Bu alımlar daimi ve deneme süreli çalışma şeklinde gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunacak adayların en az ortaöğretim, en fazla ön lisans mezunu olmaları ve 18 ile 34 yaş aralığında bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar, başvurularını 20 Temmuz 2023 tarihinden itibaren İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Başvuru süreci 24 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar, aşçı kadrosu için "İş İlanı No: 00007665797", temizlik görevlisi kadrosu için ise "İş İlanı No: 00007665946" ile başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.