Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yakın bir zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere yönelik olarak "müjde" şeklinde duyurduğu çalışmayla ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Işıkhan, yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında, emeklilere yönelik gerçekleştirilecek olan çalışmanın tüm detaylarını halkla paylaşacaklarını ifade etti.

Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin

Detaylar yakında açıklanacak

Işıkhan, yapmış olduğu açıklama ile beraber tüm emekli vatandaşların merakla beklediği detayları kısa bir süre sonra açıklayacaklarını belirtti. Erdoğan'ın daha önce işçi, memur ve Bağ-Kur emeklileri için müjde olarak tabir ettiği konu, geniş kitleler tarafından büyük bir ilgi ve merakla takip ediliyor. Bakanın yaptığı açıklama, bu konuda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

"Emeklilerimizin yanındayız" mesajı

Bakan Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emeklilere yönelik destek mesajı verdi. "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.