İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sultangazi'de bulunan Cebeci Mahallesi'ndeki kreş inşaatının temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan İmamoğlu kreş yatırımı ile ilgili olarak “Bu yüzden çocuklarla ilgili yaptığımız her bir yatırımda, attığımız her bir adımda, İstanbul’un hangi ilçesinde olursa olsun, ‘Ben bu milletin evladıyım, ben bu devletin büyütmek zorunda olduğu bir çocuğum’ diyecek duyguyu yaşayacak ve hayata devletine ve milletine bağlılıkla devam edecek bir ömrü ona sunma gayreti içerisinde olduk, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İmamoğlu “Bizim en büyük sorumluluğumuz nedir, diye sorarsanız; Cumhuriyet'in çocuklarını, Cumhuriyet'in evlatlarını, Cumhuriyet'in değerini bilen, onun ilke ve ideallerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek.” diye sözlerine devam ettiği sırada CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e adeta ateş püskürdü.

Temel atma törenine katılımı az bulan İmamoğlu “Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik.” ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun bu ifadelerinden sonra kendisinin kulağına basının olduğuna dair uyarılarda bulunması üzerine “Hiç önemli değil basın, masın”  diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek