Akıl Almaz Olayda İki Eşek Evlendi! Geline Beşibiyerde Takıldı Akıl Almaz Olayda İki Eşek Evlendi! Geline Beşibiyerde Takıldı

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını kurmaylarıyla değerlendirdikten sonra ikinci tur stratejisini bugün açıklayacağı belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da önemli bir toplantı için genel merkeze geldi.
 

14 Mayıs'taki seçimlerin ardından 28 Mayıs'ta ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine milyonlarca kişi yeniden sandık başına gidecek. CHP ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "ilk turda seçimi kazanma" stratejisiyle hareket etmesine rağmen Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında ikinci sırada bitirmesi, muhalefete yönelik beklentileri artırdı.

Edinilen bilgilere göre, seçim güvenliği ve veri akışı konularında önlemlerin artırılması gerektiği konusunda genel bir kanı olduğu belirtilen toplantıda, ikinci tur için belirlenecek stratejinin de ele alındığı aktarıldı. Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarıyla yaptığı görüş alışverişinin ardından ikinci tur stratejisini kendisinin açıklayacağı öğrenildi. Bu açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.