Ece Ronay, eski kocası Mehmet B.'nin iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirmek iddiasıyla gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, güzellik salonu ve oto galeriye yönelik silahlı saldırılarla ilgili geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Yapılan operasyon sonucunda Ece Ronay dahil toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor

Ece Ronay dahil 5 şüpheli Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'na, 18 yaş altındaki diğer şüpheli ise Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'na sevk edildi. Ronay'ın savcılıktaki ifadesi yaklaşık bir saat sürdü.

Ronay ve Berat E., "mala zarar verme" suçundan adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Hakimlik, Ronay ve Berat E.'yi yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Diğer 3 şüpheli Mehmet Sedat A., Serhat G. ve Uğur E. ise "Silahla tehdit" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Hakimlik, bu üç şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.