Yeni haftanın ilk gününde, Türk Lirası'ndaki tarihi değer kaybı devam ediyor ve döviz kurları yeni rekorlar kırıyor. Bugün, dolar tarihinde ilk kez 30,21 TL'ye yükselerek rekor tazeledi. Euro ise yükselişini sürdürerek 32,97 TL civarında seyrediyor.

Son iki yıldır Türk Lirası'ndaki değer kaybının devam ettiği bir dönemde, döviz kurları da ciddi bir yükseliş trendinde ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda art arda rekor kıran dolar ve euro, yeni haftaya da yukarı yönlü hareketle başladı. Dolardan bugün gelen yeni rekorla birlikte, Türk Lirası'ndaki zorlu süreç daha da belirgin hale geldi.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Dolar, bugün 30,2185 seviyesine yükselerek tarihinde ilk kez bu seviyeye ulaştı. Önceki kapanışını 30,1961 seviyesinden gerçekleştiren doların, Türk Lirası karşısındaki değer kazancı dikkat çekiyor.

Euro da geçtiğimiz günlerde ilk kez 33 lira sınırını aşmış ve daha sonra düşüş yaşamıştı. Ancak yeni haftaya yükselişle başlayan euro/TL, bugün 32,9711 seviyesinden işlem görüyor. Euro'nun önceki kapanışı ise 32,9303 seviyesindeydi.