Vergi uzmanı Ozan Bingöl, gece yarısı gelen zamlar ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ozan Bingöl, doğal gazdaki son düzenlemede ÖTV miktarı üç katına çıkarıldığını söyledi.

Bingöl, geçtiğimiz günlerde doğal gazdaki Katma değer vergisi (KDV) oranının yüzde 20'ye çıkardılığını söyleyerek bugün de ÖTV'nin 3 kat artırıldığını bunun da ciddi bir zam olarak faturalara yansıyacağını belirtti. 

Bingöl, doğal gazda 3 katına çıkan ÖTV oranı hakkında sayısal verilerekden bahserek Sm3’te 0,0230 TL olan ÖTV'nin 0,0747 TL’ye yükseltildiğini söyledi.

Vergi uzmanı Ozan Bingöl, paylaşımda "Değerli arkadaşlar daha fazla moralinizi bozmak istemem ama konutlarda kullanılan doğalgazda da ÖTV üç katına çıkarılmıştır. Sm3’te 0,0230 TL olan ÖTV bugünkü karar ile 0,0747 TL’ye yükseltilmiştir! Ayrıca geçtiğimiz günlerde doğalgazdaki KDV oranı da %20 olmuştu." dedi.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi