Diyarbakır Havalimanı'nda bulunan otoparkta yüzlerce sıfır araç bulunduğuna dair görüntüler herkesin aklına stokçuluk mu yapılıyor sorusunu akıllara getiriyor.

Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Diyarbakır Havalimanı'ndaki otoparkta ambalajları üzerinde yüzlerce sıfır araç olduğu tespit edildi. Araçların bir plakası bulunmazken, bu araçların stokçular tarafından otoparka koyulduğu iddia edildi.

64930b84e4bfde1a48ba3f3c

Otoparktaki sıfır araçların kimlere ait olduğu, ne zaman konduğu ve sonrasında neler yapılacağı bilinmezken konu ile ilgili uzman olanlar, arabaların seri numarasından kime ait olduğu bilinebileceği de söylediler.

64930b8de4bfde1a48ba3f3e

O otoparkın yetkilisine araçların neden orada olduğu sorulduğunda otopark yetkilisi ilk önce araçları reddetmiş, sonrasında görüntüler kendisine gösterildiğinde araçların tanıdığına ait bir kiralama şirketine ait olduğunu ve kiralama gerçekleştiğinde araç plakasının takılıp müşteriye verildiğini söylediği belirtildi.