Netflix, kısa bir süre önce izlenme oranlarını yeniden düzenleyerek tüm zamanların en popüler dizileri listesini güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte Wednesday adlı dizi, Stranger Things'in önüne geçerek en popüler dizi haline geldi. Wednesday dizisinin başrolünde Jenna Ortega yer alıyor ve ilk sezonu, Stranger Things'in dördüncü sezonunu geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.

Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı

Stranger Things, 2016 yılında başlayan ve 2022'de dördüncü sezonuyla devam eden bir dizi. Hikayesi, Hawkins kasabasında yaşayan karakterlerin Upside Down'dan gelen kötü güçlerle mücadelesini konu alıyor. Öte yandan Wednesday, Addams Ailesi'nin bir spinoff'u olarak çekildi ve dizi, ana karakterin yeni okulunda bir cinayeti çözmek etrafında gelişiyor.

Netflix, artık popüler dizilerini "İzlenme saatleri" yerine toplam "İzlenme sayıları"yla ölçüyor ve bir dizinin ilk 91 günlük yayın süresine bakıyor. Yeni metrik, izlenen saatlerin toplam yayın süresine bölünmesiyle belirleniyor. Bu metriğe göre Wednesday, 252,1 milyon izlenme sayısına ulaşırken, Stranger Things'in dördüncü sezonu 140,7 milyon izlenme sayısında kaldı.

Bu değişiklik sonucunda Monster: The Jeffrey Dahmer Story üçüncü sırada kalmış, Bridgerton'ın ilk sezonu ikinci sezonunu geride bırakarak dördüncü sıraya yükselmiş ve The Queen's Gambit büyük bir yükselişle beşinci sıraya yerleşti.