Sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi bulunan Dilan Polat, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı. Polis ve savcılık tarafından yürütülen bir operasyon sonucunda Dilan Polat ve eşi Engin Polat dahil 12 kişi, suç gelirlerinin aklanmasına ilişkin iddialarla tutuklandı. Operasyon sonucunda 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarına ilişkindir.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler... Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler...

Dilan Polat'ın cezaevine girişi sırasında gözaltına alınma anında ağladığı görüldü. 6 kişinin ise emniyetteki işlemleri hala devam ediyor. Tutuklamaların ardından, soruşturmanın detayları ve suçlamaların mahkeme süreci yakından takip edilmeye devam ediyor.