Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il 1000 ilçe" girişimi hakkında bir yazılı açıklamada bulundu. Özdemir, bu çalışmaların devam ettiğini belirterek şöyle açıklama yaptı:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milletimizden tekrar onay alarak kalıcı hale gelmişken yeni Türkiye hedefimize bu çağrının büyük katkı sağlayacağı açıktır. Biz de Kurban Bayramı sonrası parti binamızda vatandaşımız ile yaptığımız görüşmeler ve istişareler kapsamında, özellikle Kayseri kamuoyu nazarında büyük bir taleple karşılandığını gördük. Gelinen aşamada Gesi ve Erkilet'te yaşayan hemşerilerimizin yüksek bir talebinin olduğu ve hatta bu taleplerle alakalı, muhtarlarımızın ve vatandaşımızın zaman zaman hem MHP'ye hem de Cumhur İttifakı'nda beraber olduğumuz AK Parti'ye iletildiğini bizler biliyoruz. Bu anlamda da MHP olarak bu iki çalışmayı yürüttüğümüzü bildirmek isterim."