Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajında, Türkiye'nin 2024 hedeflerine odaklandığını ve bu yılın büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına yönelik önemli adımların atılacağı bir dönem olacağını belirtti.

Erdoğan, terörle mücadele, ekonomik zorluklar ve küresel krizlere rağmen Türkiye'nin üreten, istihdam sağlayan, büyüyen ve gelişen bir ülke olarak yoluna devam edeceğini ifade etti. Mesajında, "2023 hedeflerimize kilitlendiğimiz bir yıl olacak. Evler, yollar, köprüler, tüneller, hastaneler, fabrikalar, tarım arazileri ve sanayi siteleri inşa ederek, büyük ve güçlü Türkiye'nin temellerini daha da sağlamlaştıracağız." dedi.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

Yeni yılda Türkiye'nin küresel arenada hak ettiği yeri alacağına dair güçlü bir inancını dile getiren Erdoğan, ülkenin kendi vatandaşları, dostları ve kardeşleriyle birlikte insanlığın tamamına hitap eden beyan ve tutumlarının giderek daha fazla takdir gördüğünü belirtti.

Erdoğan, mesajının sonunda, "2023 hedefleri başlangıçtı. Asıl çıkışımızı 'Türkiye Yüzyılı'yla 2024'le birlikte başlatıyoruz. Bu mücadeleyi de sizlerin desteğiyle zafere ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz." diyerek yeni yılın millet ve insanlık için hayırlı olması temennisinde bulundu.