Kira zam oranları belli oldu Kira zam oranları belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde konuştu. Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'nda yaklaşık 100 bin kişinin toplandığını ifade etti.

Konuşmanın satır başları şu şekilde:

İzmir'in incisi olarak bilinen bu güzel şehirde sizlerle bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. İzmir'in sorunlarını çözmeye artık çok az kaldı. 31 Mart akşamı İzmir'in güzelliği bir kez daha parlayacak.

İzmir, yüzyıl önce düşman işgalinden kurtuldu, ancak uzun bir süredir yeterli hizmet alamadı. Terör örgütleriyle gizli ilişkilere girenlerle dolu. İzmir'in yetki verdiği kişiler ne yaptı? Sadece Atatürk maskesi takıp durdular.

Bizimle yarıştıkları adaylara ne tür destekler sağladıklarını bilginiz var mı? Bu siyaset anlayışı gerçekten kabul edilebilir mi? CHP seçmenlerine bu davranışlar uygun mu? CHP'nin lideri olduğu iddia edilen birisi var. Ancak, sabahın erken saatlerinde mikrofonu eline alan Özgür efendi onun yerine geçiyor. Gelen postayı alan da, giden postayı alan da o. Özgür efendi, adeta Türk filmlerindeki 'Mazlum' karakterine dönüştü. Her dertli, her sıkıntılı kişi ona yükleniyor. Bay Kemal'in artık buna tahammülü kalmadı. Bir de, tutarsız küçük enişte tiplemesi var. Zaten neredeyse hiç iş yapmıyor."

"Kibir ve riyakarlık bizim tarzımız değil. Bizim siyasetimiz, gerçek anlamda hizmet ve eser üzerine kurulu. İzmir'in eksik kalan yatırımlarını hızla tamamlayarak, şehrimizin geçmiş yıllardaki kayıplarını telafi etmek istiyoruz."

"Umuyorum ki, Ramazan Bayramı'ndan önce 31 Mart'ta millet iradesi bayramını kutlama şansına erişiriz."

"İzmir'i bu CHP mantığına terk etmeyeceğiz. Gerekli adımları merkezi yönetim olarak biz atacağız. Yıllar geçtikçe, kimse hayat tarzımızla ilgilenmek zorunda olmadığımızı anlamadı. Amacımızın refah seviyesini artırmak olduğunu herkes görmüştür."