Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da düzenlenen mitingde muhalefet liderine yönelik sert ifadelerle konuştu. Erdoğan, "Muhalefet lideri endişe etmesin, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakın. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın mitingde yaptığı açıklamalardan bazıları:

"Muhalefet lideri endişe etmesin, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakın. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz."

"Hiçbir programı olmayanlar sadece konuşur. Muhalefetin akıbeti bu seçimde de aynı olacaktır."

"İçeride ve dışarıda birileri ısrarla milletimizin moralini bozmak için her yolu deniyor. Milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarından bırakmak boynumuzun borcudur."

"Türkiye Yüzyılı başlıyor. Yeter ki milletimiz birliğine sahip çıksın."

"Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz."

"Kimi isimlerin nerede ve kimlerle demlendiği beli değil. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki Saruhan'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler."

"Haftalar öncesinden saati belli olan bir işi bile beceremeyecek kadar siyasetten uzak durumdalar. Çıkarları dışında hiçbir şeyi gözleri görmüyor."

"Bırakın dünyada ve burada ne olduğunu, kendi memleketleri ile ilgilenme gereği durmuyorlar. Böyle siyaset olmaz, Türkiye bu zihniyete emanet edilemez."