Murat Kurum: İstanbul'un Geçmiş 5 Yılı İsraf Edildi Murat Kurum: İstanbul'un Geçmiş 5 Yılı İsraf Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün terör yapılanmasını çökerttiklerini ancak temizlik işinin devam ettiğini belirtti. "FETÖ bataklığını kuruttuk ancak sinekleri temizleme işimiz daha devam ediyor" diyerek, mücadelenin henüz bitmediğini vurguladı. "Biz FETÖ'nün iç yüzünü anlatmaya, onlarla her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Mücadelemiz bitmiş değil. Son kukla da Türkiye'ye zarar veremez hale getirilene kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bazı kararlarla tepkisiz kalmadıklarını ve Danıştay'ın bu konudaki kararlarını da yakından takip edeceklerini ifade etti. "Nasıl ki Anayasa Mahkemesi’nin aldığı bazı garip kararlarda Cumhur İttifakı olarak tepkisiz kalmıyorsak, bunda da sessiz kalamayız" diyerek, mahkeme kararlarına olan duyarlılıklarını belirtti.

Erdoğan ayrıca, Anayasa Mahkemesi'nin BTK'yla ilgili bir kararına da atıfta bulunarak, bu kararların rahatsızlık verici olduğunu dile getirdi. "Anayasa Mahkemesi’nin sık sık bu tür kararları alması bizi ciddi manada rahatsız ediyor" diyerek, kararlara karşı hassasiyetlerini dile getirdi.