Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabinenin 4 saatten fazla süren ilk toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaşını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde yatırılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından önemi satır başlıkları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu seçimlerde bizimle ve ittifakımızla birlikte tüm Türkiye kazanmıştır. Siyasi tercihi ne olursa olsun 85 milyonun her bir ferdi kazanmıştır. Dünya 5'ten büyüktür çağrımızın yüreklerine inşirah düşürdüğü milyonlarca mazlum ve mağdur kazanmıştır. Her seçim döneminde ellerini ovuşturan kriz heveslileri dışında, fitne tüccarları dışında, terör baronları dışında, birliğimize, asırlık heveslerimize kasteden odaklar dışında seçimlerin kaybedeni yoktur. "

"Bulunduğumuz görevlerin hepsini bir bayrak yarışı olarak gördük. 21 yıldır başarı hikayemizde tüm dava arkadaşlarımızın emeği, çabası vardır. İnşallah bizler de emaneti hakkıyla taşıyacak ve bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Önceki bakanlarımızın zorlukların aşılmasındaki sergiledikleri insan üstü çabalar her türlü takdirin üzerindedir. Rabbim hepsinden razı olsun. Ne biz ne milletimiz bu hizmetleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Biz de kendileriyle yakış istişarede olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…

"Fahiş fiyat sorununu milletimizin gündeminden çıkarmakta kararlıyız"
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi konusunda ise "Gençlerimizi eğitim ve iş hayatına kadar destekleyeceğiz. İklim değişikliğiyle mücadelede kararlı çalışmalar yürüteceğiz. 650 bin deprem konutu yaparak, depremzedelerimizi yeni yuvalarıyla buluşturacağız. Yatırım, üretim, ihracat, istihdam ve büyümeden taviz ermeden ekonomiyi güçlendireceğiz. Fahiş fiyat sorununu milletimizin gündeminden çıkarmakta kararlıyız." dedi.