Citroën Ami, dünya genelinde 30.000'den fazla satış adediyle dikkat çekerken, Türkiye'de de bir yıl içerisinde 1.000 adet satış rakamına ulaştı. Citroën, bu başarıyı perçinlemek adına, Ami serisine yeni bir versiyon ekledi: Citroën My Ami Buggy. Bu yeni model, Ağustos ayında Türkiye pazarına sunulacak.

Açık Hava Tutkunlarına Özel Tasarım: Citroën My Ami Buggy

Citroën My Ami Buggy, açık havada seyahat etmeyi sevenler için özel olarak tasarlandı. Citroën mühendisleri, elektrikli ve sürüş kolaylığı sağlayacak bir araç konsepti geliştirdi. Bu konsept, sade ve işlevsel bir yapıya sahip.

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

Doğa ve Sahil Tutkunları İçin İdeal Eğlence Aracı

My Ami Buggy, doğa ve sahil gezintileri için pratik bir eğlence aracı olarak öne çıkıyor. Panoramik tavanı, aydınlık ve ferah bir iç mekan sunarken, kapısız yapısı da daha rahat bir kullanım sağlıyor. Elektrikli güç aktarım sistemi sayesinde, emisyonsuz sürüş deneyimiyle çevre dostu bir araç olarak göze çarpıyor.

Maceracı Bir Karakter: Citroën My Ami Buggy

Güçlü ve engel tanımayan bir karaktere sahip olan Citroën My Ami Buggy,  dikkat çekici bir görünüme sahip. Gri kumaş tavanla açılır bir yapı sunan araç, yüzde 100 elektrikli. Tek şarjla 75 kilometre menzil sunan My Ami Buggy, Ağustos ayında Türkiye'de yollara çıkacak.