Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan cinsel istismar iddiaları ile ilgili olarak tutuklanan Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S., tahliye edildi. Aynı zamanda genç kızın, doktora iftira atmaktan dolayı kamu davası açılacağı da belirtildi.

Olay, Menteşe ilçesinde yaşandı. E.Ç. adlı genç kız, 4 Ağustos'ta Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S.'nin kendisini muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise şikayetçi oldu. Genç kızın ifadesine göre, doktor muayene sırasında eldivensiz şekilde göğsüne dokundu, iç çamaşırını çıkarmasını istedi, cinsel bölgelerine eldivensiz dokundu ve rahatsız edici sorular sordu.

Dr. Ufuk S., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak daha sonra tahliye edildi. Tahliye kararı, mevcut delil durumunun lehine değişmesi nedeniyle alındı.

Bakan Şimşek'ten Avrupa Birliği Hakkında Açıklama! "İlişkilerimizde Değişime Gidiyoruz" Bakan Şimşek'ten Avrupa Birliği Hakkında Açıklama! "İlişkilerimizde Değişime Gidiyoruz"

Ayrıca, genç kızın iftira atmaktan dolayı kamu davasıyla karşı karşıya kalacağı da açıklandı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, iftira suçlamasıyla ilgili olarak kamu davası açılacağını bildirdi.