CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yarın düzenlenmesi planlanan Tandoğan mitinginin, Pençe Kilit operasyon bölgesindeki gelişmeler nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Özel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Merkez Yönetim Kurulumuz bugün sabah saatlerinde toplandı ve Pençe Kilit operasyon bölgesindeki son gelişmeleri detaylı bir şekilde değerlendirmeye devam ediyoruz. Daha önce duyurusunu yaptığımız Ankara Tandoğan'da gerçekleştireceğimiz mitingi, operasyon bölgesinde yaşanan gelişmeler ışığında iptal etme kararı aldık. Konuyla ilgili olarak Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından detaylı bir değerlendirme ve açıklama yapacağız."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingin iptal edilmesi kararının, Pençe Kilit operasyonu kapsamındaki gelişmelerin etkisiyle alındığını vurgulayarak, konu hakkında daha geniş kapsamlı bir açıklamanın Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından yapılacağını belirtti.