Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

CHP tarafından yeniden aday gösterilmesi tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu: "Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, silmeyeceğim ve yılmayacağım."

CHP'nin, Maraş depremlerinin en çok yıkıma uğrattığı şehirlerden olan Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine depremzedeler ve siyasilerden tepkiler sürerken, Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini açıklayarak eleştirilere meydan okudu.

Hatay Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş'ın 31 Mart'ta yeniden aday gösterilmesi büyük tepkiyle karşılanmıştı. Savaş, "Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, silmeyeceğim ve yılmayacağım" dedi.

CHP'nin kendisini adaylıktan çekeceğine ilişkin iddiaları yalanlayan Savaş, "Genel Başkanımızla konuştum adayımız Lütfü Savaş seçimi kazanacağız diyor" dedi.