CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak

İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri için düzenlediği seçim kampanyasında CHP'li İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin engeline takıldı. Parti, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboardlara asılmaması konusunda CHP'li belediyelerin baskısıyla karşılaştığını açıkladı.

İYİ Parti'nin 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nda yer almasının ardından, yerel seçimlerde CHP'nin adaylarını desteklememe kararı alarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkarttı. Ancak, CHP'nin bu tutum karşısında İYİ Parti'nin seçim kampanyasını sürdürmesi zorluklarla karşılaştı.

Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboardlara asılmasının şirketlerle anlaşma yapıldığı halde, CHP'li belediyelerin baskısıyla gerçekleşmediği belirtildi. Açıklamada, "Belediyelerden gelen sansüre hayli hayli direniriz" ifadelerine yer verilerek, CHP'nin sansür uygulamasına karşı mücadele edileceği vurgulandı.

İYİ Parti, 6 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ve çeşitli engellemelere karşı direndiğini belirterek, CHP'nin iktidarın baskıcı taktiklerini kopyalayarak demokrasi ve özgürlük değerlerine karşı çıkması eleştirildi. Açıklamada, "Biz iktidarın kendisine boyun eğmedik, taklidine hiç eğmeyiz. Elinizden geleni ardınıza koymayın" denildi.