Mahmutbey TEM Otoyolu'nda meydana gelen üzücü olayda, iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in içinde bulunduğu araca yönelik silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda, çiftin şoförü Muhammed Yaşar başından yaralandı. Olay, öğle sularında Tem Mahmutbey mevkiinde meydana geldi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

İddiaya göre, Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in kullandığı 34 CRS 782 plakalı araç, TEM Otoyolu'nda seyir halindeyken yanlarına motosikletli iki kişi yaklaştı. Saldırganlar araca 4 el ateş ettikten sonra hızla kaçtı. Kontrolden çıkan araç, çarpma sonucu durabildi. Şoför Muhammed Yaşar'ın başından aldığı yara nedeniyle yaralandığı belirlendi.

Olay yerini gören diğer sürücüler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralı Muhammed Yaşar'ı ilk müdahalenin ardından yakındaki bir özel hastaneye sevk etti. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan saldırganları tespit etmek ve yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Hakan Cengiz ve Zehra Cengiz ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Olay, polis soruşturması devam ederken kamuoyunda geniş bir yankı bulmuş durumda.