Seçimlerin kaybedilmesi sonra yaşadığı kaosla gündemden düşmeyen ana muhalefet partisinde sular durulmuyor.  Tanju Özcan'ın Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne yürüyüş başlatmasıyla devam eden tartışmalar yeni bir boyut kazandı.

Geçtiğimiz gün Tanju Özcan hakkında kullandığı ifadeler ile dikkat çeken CHP Sözcüsü Faik Öztrak, şu ifadeleri kaydetmişti:

 "Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" 

Son yaptığı açıklamada ise olay ifadelere imza atan Öztrak şunları söyledi:

"Saray, Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor. Aslında bunu yaparak iplerin de kimin elinde olduğunu açıklıyor. Zammın, zulmün, adaletsizliğin, baskının üstünü örtmek için muhalefeti nasıl karıştırmaya uğraştığını ortaya koyuyor. Hep söylüyoruz hedef bellidir. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır."

Öztrak'ın olay sözlerine kayıtsız kalmayan Tanju Özcan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kaydetti:

"İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı Faik Öztrak.

Ben Atatürk’ün torunuyum, kimse benim boynuma ip geçiremez.
Zaten siz Saray Rejimini değiştiremediğiniz için biz sizi değiştirmeye çalışıyoruz.
Sizin boynunuzdaki ipin kimlerin elinde olduğu belli. Bu RTE bana 4,5 yıldır kan kusturuyor, sana 24 saat süre. Sarayla veya RTE ile benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı’nda yakarım.
Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin."

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin:https://t.me/kamudanhabersitesi

Kamudanhaber.Net'

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi