CHP içinde hareketli günler yaşanıyor. Özgür Özel'in, partisinin grup toplantısında milletvekillerine yönelik yaptığı uyarılar ve beklenen istifalar gündemi sallıyor.

Grup toplantısında, CHP lideri Özgür Özel'in milletvekillerine, partinin bütünlüğüne ve politikalarına aykırı hareket edenlerle ilgili uyarılarda bulunduğu bildiriliyor. Uyum içinde çalışmayan vekillerle yol yürümenin zor olduğunu ifade eden Özel, gerekirse disiplin sürecinin başlatılacağını vurguladı.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

Ayrıca grup başkanvekili seçimlerine ilişkin olarak da Özgür Özel'in, Murat Emir'in kazanmasından memnuniyetini dile getirdiği belirtiliyor. Diğer aday Sevda Erdan Kılıç'ı da tebrik eden Özel, seçim sonuçlarına olumlu yaklaştı.

UFUK ÇAKIR'IN İSTİFASINI İSTEDİ

Özgür Özel seçim sürecinde kendisini üzen bir olaya da gönderme yaparak önemli bir değişikliğin sinyalini verdi.

Aday belirleme sürecindeki bir Parti Meclisi toplantısına aniden gelerek hakaret eden Mersin Milletvekili Ufuk Çakır’ı ima eden Özel, Çakır’ın istifa ederek Saadet grubuna geçmesini beklediğini söyledi. Özel, Saadet grubunun düşmemesi için Saadet’e geçen Ali Fazıl Kasap’ın da CHP’ye geri döneceğini belirttiği iddia edild