Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel, bu önemli göreve başlamadan önce, partinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti. Genel Başkan Özel, eşi Didem Özel ile birlikte Çukurambar'daki Kılıçdaroğlu'nun evine giderek, bir süre süren samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i kapıda karşılayarak, kameraların karşısında görüntü verdi. Ziyaret sırasında, CHP'nin yeni ve eski Genel Başkanları, samimi bir atmosferde buluştu.

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Özgür Özel, "Sayın Genel Başkanımızı ve değerli eşlerini evlerinde ziyaret ettik. Bundan sonra da ilerleyen süreçte Sayın Genel Başkanımızın tecrübesi, birikimi, önümüzü aydınlatacaktır." şeklinde konuştu.

Özel, Kılıçdaroğlu çifti tarafından sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.

CHP'de devir teslim töreni, bugün saat 17.00'de parti genel merkezinde gerçekleştirilecek. Özgür Özel'in yeni liderlik görevi resmen başlamış olacak.