Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup başkanvekili seçiminin ardından TBMM Grup Salonu çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirecekleri görüşmenin zamanlaması hakkında açıklamalarda bulundu ve bu görüşmenin gecikmeyeceğini vurguladı.

Özel, görüşme talebi için belirli bir takvimleri olduğunu ve bu doğrultuda planlama yaptıklarını ifade etti. Gruplarıyla toplantılar düzenlediklerini ve önümüzdeki günlerde de yoğun bir programlarının olduğunu belirtti. Öğleden sonra parti meclislerinin toplanacağını ve önümüzdeki günlerde il başkanları ve belediye başkanlarıyla da ayrı ayrı toplantılar yapacaklarını dile getirdi.

Özel, görüşme için belirlenecek gündemi kendi adına oluşturacaklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep edeceklerini ifade etti. Ancak Özel, görüşmenin nezaket ziyareti niteliğinde olmadığını vurgulayarak, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili önemli konuların ele alınacağını söyledi. Bu nedenle, hazırlıkların titizlikle yapılması gerektiğini ve bu sürecin Türkiye açısından anlamlı olabileceğini belirtti.

Görüşmenin gerçekleşmesi için önce parti içi kurullarla tüm temasların tamamlanması gerektiğini vurgulayan Özel, önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta için uygun bir zaman dilimi bulabileceklerini ifade etti. Ancak bu hafta için bir görüşmenin olmayacağını, takvimin Erdoğan'ın yoğunluğuna göre şekilleneceğini sözlerine ekledi.