Nikahta Dua Okunmasına İzin Verilmemesine İlişkin Soruşturma Başlatıldı Nikahta Dua Okunmasına İzin Verilmemesine İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' çağrısı dalga dalga büyümeye devam ediyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başttığı 'değişim' çağrısı yankı uyandırmaya devam ederken, partinin eski yüzlerinden Hikmet Çetin de tartışmalara katıldı. 

CHP eski Genel Başkanı ve Dışişleri eski Bakanı Hikmet Çetin, gazeteci Fatih Altaylı'ya yaptığı değerlendirmelerde gündem yaratacak açıklamalara imza attı.  Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiyi 'sağa' çektiğini öne sürerken "Keşke SHP’yi kapatmasaydık" dedi. 

Hikmet Çetin ile gerçekleştirdiği söyleyişiyi aktaran Fatih Altaylı, şunları kaydetti:

"Hikmet Abi’ye göre, Kılıçdaroğlu partiye Deniz Baykal’dan bile daha fazla zarar veriyordu" diyen Altaylı, Çetin ile olan görüşmesini şöyle aktardı:

"CHP içinde sağa en yakın ve sağdan en fazla saygı gören siyasetçi olan Hikmet Çetin’e göre Kılıçdaroğlu CHP’yi çok fazla sağa çekiyordu ve neredeyse bunun bir 'proje' olduğuna inanacaktı.

'Keşke SHP’yi kapatmasaydık. Keşke Sosyal Demokrat Halkçı Parti’yi CHP ile birleştirmeseydik. Bugün SHP kalsaydı. Bugün böyle bir partiye ne kadar ihtiyaç olduğunu görüyoruz' dedi.  

Siyasetteki yaşayan en büyük tecrübe olarak muhtemelen haklı idi."  

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi