Türkiye'de Din Görevlilerine Güven Yüzde 70, Dindarlık Oranı Yüzde 60! İşte Detaylar Türkiye'de Din Görevlilerine Güven Yüzde 70, Dindarlık Oranı Yüzde 60! İşte Detaylar

İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve CHP'den ayrılan Cengiz Topel Yıldırım, mevcut başkan Mansur Yavaş hakkında önemli suçlamalarda bulundu. Yıldırım, "Artık adını koymak ve Ankara'da yaşanan Mansur Yavaş zorbalığını konuşmak zorundayız" dedi.

"Aday tanıtım toplantımızda yaşananların, 2018 yılında Genel Başkan'ımızın evinin basılmasından ve kapısının önünde slogan atılmasından farkı yoktur. İyi Parti, yaklaşık altı aydır Mansur Yavaş'ı destekleyenler tarafından örtülü şantaja maruz kalmaktadır. Seçimlere müstakil girme fikri ortaya çıktığından beri Yavaş ve belediye şirketleri ile iltisaklı birçok isim istifa ettirilmiş ve partimiz istikrarsızlaştırılmaya çalışılmıştır. İyi Parti'nin müstakil hareket etmesini engelleyemeyen Yavaş, işi iyice azıtmış, paralı askerlerini burnumuzun dibine kadar sokmuş ve kameralar önünde ucuz bir oyun oynamaya kalkışmıştır."

Yıldırım ayrıca, Yavaş'ın "az laf çok iş" derken bahsettiği "çok iş"lerin ne olduğunun bu seçim döneminde mutlaka ortaya çıkacağını belirtti. Yavaş'ın, sahte anketler ürettiğini, eleştirenleri şiddetle bastırdığını, seçim kampanyasına kaynağı meçhul paralar harcadığını, trol ordularını beslediğini ve yandaşlarına parti genel merkezlerini bastırdığını iddia etti.