Milli Eğitim Bakanlığı'nın seyreltme stratejisi: Hedefler Neler? Milli Eğitim Bakanlığı'nın seyreltme stratejisi: Hedefler Neler?

CHP'deki değişim tartışmalarının görüşüldüğü programda Millet İttifakı ortağı iki partinin vekili sert sözlerle birbirine girdi.

Gergin anlar yaşayan iki ismin CHP'deki değişim süreci hakkında söyledikleri oldukça dikkat çekti. İşte, iki milletvekili arasında yaşanan tartışma:

Cemal Enginyurt: Hala Kılıçdaroğlu gitmeli, Kılıçdaroğlu istifa etmeli. İsimleri saydırma öyle laflar söyleyenler var ki.

Sezgin TanrıkuluBiz kendi içimizde yarışırız kendi içimizde eleştiririz.

Cemal Enginyurt: Hala değişimdi dönüşümdü yenişimdi. Yahu yenin, dönüşün ya ama bir de bu milletin derdiyle dertlenin ya

Sezgin Tanrıkulu: Olur mu ya. Bugün CHP’liler, CHP kurultay yapmasında mı?

Cemal Enginyurt: Tabanın anası ağladı konuşmalarınız yüzünden, 7 defa seçilen adam değişim istiyor. Allah’tan korkun. Önce değişime kendinizden başlayın.

Sezgin Tanrıkulu: Hem diyorsun 78 yıldır partiyim hem de CHP listelerinden gireceksin vekil olacaksın, yüzde sıfırla ve geleceksin CHP'ye laf söyleyeceksin.

Cemal Enginyurt: CHP listelerinden sıfır oyla girdi deme, demagoji yapma. 2019 da 600 bin oyu olan Demokrat Parti’ye 3 vekil verdiniz. Oyu bile olmayanlara 15 vekil verdiniz.