Rize'nin Büyükköy beldesine bağlı Demirciler köyünde, gübre vermek için ailesiyle birlikte çay bahçesine giden Halil İbrahim Kazanbaş, ani bir koku algısıyla çevreyi araştırırken, başı kopmuş bir cesetle karşılaştı. Hemen durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

Olay yerine gelen ekipler, 35-40 yaşlarında bir erkeğe ait cesetle karşılaştılar. Cesedin yanında ise bir tabanca ve sahibine ait olabilecek bir çanta bulundu.

Savcılık incelemesinin ardından ceset, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ise olayın üzerinde titizlikle durarak bir soruşturma başlattı ve şu anda intihar ihtimali üzerinde duruluyor.

Halil İbrahim Kazanbaş, cesedi bulma anını anlatırken, gübre verirken çevredeki koku nedeniyle dikkatini çeken bir çantanın olduğunu belirtti. Çantayı incelemek için yaklaştığında ise cesedi fark ettiğini ve başının kopmuş olduğunu gördüğünü dile getirdi.

Olayın tanıklarından Mustafa Kazanbaş ise bu korkunç olayın yaşandığı arazinin ailelerine ait çay bahçeleri olduğunu ve babasının cesedi bulduktan sonra büyük bir şok yaşadıklarını ifade etti. Özellikle cesedin elinde bir tüfekle bulunması, köy halkını tedirgin etmiş durumda.