Kendine has fikirleri ve sağlığa dair radikal önerileriyle tanınan Karatay, bu kez de kolestrol konusunda toplumda var olan genel kabulleri sorguladı. Kolestrolün bir düşman olmadığını, hatta sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez bir bileşen olduğunu ifade etti.

Karatay: "Kolestrolü Kutlamalıyız!"

Karatay, kolestrol konusunda genel kabule meydan okuyarak, "Kolestrol, vücudun önemli bir parçası ve sağlığımız için çok değerli. Kolestrolün vücut için olmazsa olmaz bir öneme sahip olduğunu unutmamalıyız. Kolestrolü kutlamalı, korkmamalıyız!" ifadelerini kullandı.

Sağlıklı Beslenme Önerileri

Sağlıklı yaşamın kilit noktalarından biri olan beslenme konusunda da önerilerde bulunan Karatay, doğal gıdaların tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Rafine şekerden kaçınılmasını, tam tahıllı gıdalar, sebze ve meyvelerin tercih edilmesini önerdi.

Karatay'dan Egzersiz Vurgusu

Aktif bir yaşamın kolestrol ve genel sağlık için elzem olduğunu belirten Karatay, herkesi düzenli fiziksel aktiviteye teşvik etti. "Düzenli egzersiz, kolestrol seviyelerini doğal yollardan dengede tutmamıza yardımcı olur." dedi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Ev ve iş yeri kiraları ne kadar artacak? İşte yeni oranlar Ev ve iş yeri kiraları ne kadar artacak? İşte yeni oranlar

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi