Antalya'nın Kepez ilçesinde, 32 yaşındaki Mehmet Yavlak, boşanma aşamasındaki 28 yaşındaki i Sümeyye Yavlak'ı çalıştığı bir zincir markette kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli koca kaçarken, polis tarafından aranıyor.

Olay, Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi'nde bulunan bir zincir markette saat 18.30 sıralarında gerçekleşti. Mehmet Yavlak ile boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. Çift arasında sabah saatlerinde bir tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde ise Mehmet Yavlak, eşinin çalıştığı zincir markete geldi.

Zincir markete giren Mehmet Yavlak, eşini bıçakla kovalamaya başladı. Kadın ile market çalışanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak olay daha da korkunç bir hal aldı. Sümeyye Yavlak, kendini depoya kilitledi ancak Mehmet Yavlak, deponun kapısını kırarak içeri girdi. Ardından Sümeyye Yavlak'ı defalarca kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sümeyye Yavlak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sümeyye Yavlak'ın ailesi ise büyük bir acı içerisinde. Kayınvalidesi Emel Yavlak, olay yerine gelerek "Gelme dedim kuzum. Yavruma ben ne diyeceğim. Niye geldin ölmeye mi geldin kuzum" şeklinde feryat etti. Aynı şekilde Sümeyye Yavlak'ın Isparta'dan gelen kız kardeşi de sinir krizi geçirdi. Kız kardeşi, "Kardeşim nerede" diye feryat ederken, ekipler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Emekliler dikkat! Bunu yapmayan bayram ikramiyesi alamayacak Emekliler dikkat! Bunu yapmayan bayram ikramiyesi alamayacak

Olayın ardından kaçan Mehmet Yavlak'ın polis tarafından yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.