Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar

Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaşadığı 'değişim' tartışmaları ile gündem olan ana muhalefet partisinde gündem yerel seçimler oldu. Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimler hakkında çalışmalarına başlayan ana muhalefet partisinin yol haritasını belirlediği ortaya çıktı.

Duvar'dan Serkan Alan'ın edindiği bilgiye göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarına ekonomik tablonun görünür kılınması için daha fazla sahada olunması talimatı verdiği, parti içerisinde mayıs seçimlerinde alınan sonucun etkisinden de bir an önce çıkılması gerektiği konusunda da fikir birliğinin sağlandığı konuşuluyor.

Seçimin kaybedilmesinin ardından açığa çıkan travmanın etkisinin giderek yok olmaya başladığını söyleyen kurmaylara göre bu dönem 2018 yılını andırıyor.

Türkiye’de 2018 yılında büyük bir sistem değişikliği yaşandığını, 2019 yılında muhalefetin büyük bir başarı elde ettiğini, aynı durumun tekrarlanabileceğini işaret eden bir CHP’li önemli bir isim, “Kılıçdaroğlu seçimler için çok hırslandı. Bizde olmayan belediyelerin de alınması için çok ciddi bir adanmışlığı var. Kurultay sürecinin ardından bunun daha da anlaşılacağını düşünüyoruz” diye konuştu.