Genel seçimlere kendi adı ve logosuyla girmek yerine CHP listelerinden girmesiyle dikkat çeken Millet İttifakı üye partilerinin Meclis'teki dağılımında DEVA’nın 15, Saadet Partisi’nin 10, Gelecek Partisi’nin ise 10, Demokrat Parti'nin 3 milletvekili bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta kamuoyuna doğrudan açıklama yapan Saddet ve Gelecek Partisi'nin Meclis'te ortak grup kurma kararının ardından DEVA Partisi lideri Ali Babacan da harekete geçti.

Meclis'te grup kurmaya çalışan DEVA Partisi'nin grup kurabilmesi için 5 milletvekiline daha ihtiyacı var. Bu kapsamda arayışlarına DP ve CHP'de devam eden DEVA Partisi'nin görüşmelere başladığı öğrenildi.

Meclis'te grup kurmak için yeterli sayı olan 20'ye ulaşabilmek için 15 vekili olan DEVA Partisi'nin  Demokrat Parti'den 3, CHP'den ise 2 vekil almak için görüşmelere devam ediyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi