Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'adalet ve değişim' yürüyüşünü tamamladıktan sonra yaptığı sert konuşmayla gündem yaratan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazeteci Fatih Altaylı’ya partiden atılmasından bir gün önce istifa edeceğini şu sözlerle açıklamıştı:

 “Genel başkan talimat vermiş. ‘ Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim.”

Altaylı'ya yaptığı açıklamanın ardından dün akşam CNN Türk yayınına katılan Tanju Özcan, istifa etme kararından vazgeçtiğini şöyle açıkladı:

‘Arkadaşlarımın uyarısıyla’ duygusal bir tepki verdiğini anladığını belirtirken istifa etmeyeceğini söyledi: “İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum.”

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin:  https://t.me/kamudanhabersitesi

Meteorolojiden Sağanak Yağış ve Kar Uyarısı! Dikkatli Olunmalı Meteorolojiden Sağanak Yağış ve Kar Uyarısı! Dikkatli Olunmalı