EYT düzenlemesinde yer alan ve emeklilik hayali kuran milyonlarca vatandaşın yanı sıra mevcut emekliler arasına da katılan yeni EYT'liler, bankaların artan emekli promosyon rekabetinde yerlerini aldı. Bu yıl bankalar arasındaki rekabet biraz daha kızışırken, müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peşe promosyon kampanyaları açıkladı. Yeni emekli olan EYT'liler için en önemli sorulardan biri de "Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?" oldu.

Bankalar arasında yeni EYT'li emeklileri çekmek isteyen bir banka, açıkladığı yüksek promosyon tutarı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Türkiye İş Bankası, ülkemizde neredeyse 15 milyon emeklinin tercih ettiği bir banka olarak, emekli promosyon kampanyalarında en iyi teklifi sunan bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası, yeni güncellemesi ile zaten birçok emeklinin tercih ettiği bir banka iken, şimdi de EYT'lilerin tercihi olacak.

İŞ BANKASINDAN REKOR PROMOSYON

3.500 TL altında emekli maaşı alanlar için 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlar için 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlar için 6.750 TL

10.000 TL üzerinde emekli maaşı alanlar için ise 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Ancak bunlarla da sınırlı değil. Emekli vatandaşlar, hem yüksek promosyon miktarları hem de birçok kampanya ve uygun faizli ihtiyaç kredilerinden faydalanmak için İş Bankası'nı tercih ediyorlar. Banka, resmi internet sitesinde tüm kampanyalarını duyurmuş durumda. Emekliler, İş Bankası üzerinden aylıklarını almak için 3 yıl boyunca taahhüt imzalamaları durumunda tüm avantajlardan yararlanabilecekler.