Beşiktaş, bu sezonun ilk resmi müsabakasına çıktı ve yüzünün akıyla sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmayı kazanmayı başaran taraf oldu ve taraftarlarını memnun etti.

Skor Tahtasında Kimler Vardı?

Onur Bulut maçın 21. dakikasında ağları havalandırarak Beşiktaş'ın ilk golünü attı. Ardından Jackson Muleka, 42. dakikada attığı golle siyah-beyazlılara ikinci sevinci yaşattı. Fakat Beşiktaş'ın gol perdesini kapatan isim, maçın 90+3. dakikasında gol atan Semih Kılıçsoy oldu. Bu üçlü performansıyla Beşiktaş, karşılaşmayı 3-1 kazanarak yeni sezonun ilk galibiyetini aldı.

Karşı tarafın tek golüne ise 83. dakikada Nunes imza attı. Ancak bu gol, KF Tirana'nın Beşiktaş karşısındaki yenilgisini önleyemedi.

Rövanş Öncesi Avantaj Beşiktaş'ta

Bu zaferin ardından Beşiktaş, Arnavutluk'ta oynanacak olan rövanş maçı öncesinde avantajlı bir duruma geçti. Farklı galibiyetiyle moral bulan Kara Kartal, rövanş için umutlu.

Kadıköy'de 'Yönetim istifa' sesleri Kadıköy'de 'Yönetim istifa' sesleri

Rövanşın Adresi Selman Stermasi Stadyumu

Eşleşmenin rövanş maçı, 3 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Arnavutluk'un tarihi Selman Stermasi Stadyumu'nda oynanacak. Bu önemli mücadele, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki kaderini belirleyecek.