Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ı Vodafone Park'ta ağırlıyor. Şenol Güneş'li takım, kazanarak şampiyonluk şansını devam ettirmek istiyor. Galatasaray ise liderlik koltuğunu korumak için zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Maçın kapalı gişe oynanması beklenirken, futbolseverler canlı izlemek için 'bein sports 1 BJK GS canlı izle, Beşiktaş Galatasaray canlı yayın' gibi aramalar yapıyorlar.  Beşiktaş Galatasaray bein sports 1 canlı şifresiz izle...

Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ı Vodafone Park'ta ağırlıyor. Şenol Güneş'li takım, kazanarak şampiyonluk şansını devam ettirmek istiyor. Galatasaray ise liderlik koltuğunu korumak için zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Karşılaşma, 30 Nisan 2023 tarihinde saat 20.00'de başlayacak ve bein sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Maçın kapalı gişe oynanması beklenirken, futbolseverler canlı izlemek için 'bein sports 1 BJK GS canlı izle, Beşiktaş Galatasaray canlı yayın' gibi aramalar yapıyorlar.

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki bu derbi maçı, her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla bekleniyor. İki takımın da kazanmak için sahada mücadele edeceği karşılaşmada, futbolseverlere büyük bir keyif yaşatması bekleniyor.

Beşiktaş-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Sais, Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (Barış), Mertens, Kerem, Icardi